26 november 2007

Tilltufsad

Winkvist v2.0

Ja gisses, varmare blir det faen inte. Tog en nypa luft för en stund sedan och konstaterade att det snart är dags för vinterjackan. Jättefin jacka på alla sätt och vis men det finns en grej som stör mig. Jag provade den för ett tag sedan. Strax innan hade jag borstat håret vilket tar sådär 20 minuter den gången i veckan man får för sig att göra sig lite extra fin. Till saken hör att jackan har en sån stor huva att det känns som om någon drar en i håret om man skulle få för sig att hänga ut det i en hästsvans. När jag hade använt jackan på väg till skolan och tillbaka så var mitt hår så tilltufsat att jag trodde enda utvägen var att skära det längs rötterna men jag tog mod till mig och borstade håret ännu en gång, denna gången tog det säkert 30 minuter och ventilering av hela svärordförrådet. Snart blir jag väl tvingad när kölden biter allt förjävligt men tills dess ska jag uthärda. Jonna brukar jämföra mig med musen i askungen som fått sin svans tilltufsad i sömnen eller varför inte ormen i djungelboken som slagit knut på sin "svans", bah!

Jag har mycket att göra i veckan. 3st galna uppgifter ska in på söndag kväll så hej då helg, hej då Falcon.

// Wiener