14 maj 2011

I\'m moving on...

Uppdateringar

Idag påbörjar jag arbetet med Winkvist v3.0!

Detta arbete kommer att pågå under en lång tid men beräknas vara klart innan årsskiftet. Kanske en första light-version kommer dyka upp någon gång under hösten. Den nya plattformen byggs på ASP.NET 4.0/MVC3 och innebär att jag måste skriva om all kod som ligger bakom i ett annat programmeringsspråk. Det kommer att bli en rolig resa men ack så mycket att skriva om...

Några saker som jag ska försöka få in som jag kommer på i skrivande stund är följande:

  • Facebook-integrering. Främst så att blogginlägg publiceras på facebook men även en spegling av status till denna webbplats.
  • Video, ljud m.m. i bloggen.
  • Fotogalleriet kommer få ett rejält lyft. Både ur användbarhetsperspektiv och funktionalitet.
  • Ny design och utformning (ETA senhöst/vinter).
  • Och mycket mer...

Nu ska jag äta en bit mat och få energi till planeringsarbetet.

// W.