12 juni 2014

Fotbollseliten

Winkvist v2.0

Ur ögonen på en fotbollssupporter skulle detta jag gör nu vara ett lagbrott - Att blogga under första matchen i fotbolls-VM.

Ja så är det. Fotbolls-VM har börjat. När jag frågade min kollega Niklas när Sverige skulle spela, under lunchen idag, så skakade han bara på huvudet. Sverige är tydligen inte med, vilket kom som en nyhet för mig efter att ha hört hur taggade alla är.

Nej, jag är lite av en Ferdinand när det kommer till fotboll. Jag sitter hellre o luktar på blommor under min korkek. Om det nu säger någonting.

Jag provade att spela fotboll en gång i tiden och de som spelade i mitt lag då kan nog intyga att jag hade min talang någon annanstans. Tur var väl att jag var placerad som back så jag slapp bollkontakt in i det sista. Sen när man väl fick bollen kunde man alltid skylla på att de andra hade släppt igenom den. Men helt ärligt, snabb var jag allt. Till och med så snabb att jag fick en dikt-rad skriven till mig under det temat i lågstadiet, "Fredrik is our friend, he can run so fast".
Raden som får en att sträcka på sig än idag!

Kan även vara så att jag tipsade, men det låter vi vara osagt.

Över till något annat.
Imorgon är det den årliga "boys night out" då vi campar i knobesholm - den perfekta paketeringen av skog, sjö och natur. Jag bara älskar vildmarken. Jag är taggad som en scout som precis har sytt fast sitt första märke. Obeskrivligt.

Har packat de viktigaste än så länge:Om jag fick välja en sak att ta med mig hade det varit yxan. Eller kanske bear grylls-kniven. Kan inte bestämma! Andra saker man inte får glömma är snöre och vatten. Sedan lite bonusgrejer: fiskespö (tack storebror), slipsten, tändstickor, grillgaller m.m. Resten fixar man ju på plats. Låt kreativiteten flöda.

Jo förresten så är det imorgon fredagen den 13e OCH fullmåne. Nästa tillfälle de sammanfaller är 2049 eller något sådant. Jag måste säga att den kombinationen och vistelse i slogen vid en sjö är lite oroväckande. Men, Jason ger sig bara på ovaksamma ungdomar, eller hur...Toodles.

// W.