29 augusti 2014

Aj aj aj

Winkvist v2.0

Utslagen och utmattad är två ord som summerar min vecka rätt bra. Jag har aldrig förr uthärdat smärta av den här karaktären.Så hur hamnade jag här?

Det började med svag huvudvärk i förra helgen. I tisdags var värken så brutal att jag inte kunde ta mig till jobbet, eller ens ur sängen för den delen. Gjorde ett besök hos läkaren samma dag för jag kände att helvetet hade brakat loss. De hittade inget ovanligt så jag skickades hem igen. Onsdagen var jättetuff. Aptit fanns där ingen och sova gick bara inte. Sen kom torsdagen då jag fullproppad med värktabletter tog mig till jobbet. Dum idé. Halva dagen klarade jag innan illamående och huvudvärken tog vid igen. Därefter följde kanske den jobbigaste natten av dem alla. Sen blev det fredag o jag ringde vårdcentralen direkt när växeln öppnade kl 07.00. Så säger en röst "vi ringer upp dig ca 07.55".

Tillslut ringde de. Jag berättade att jag inte har kunnat sova de senaste dygnet och att jag inte hade ätit på två dagar, trots det fick jag inte mycket till förtur. En tid 11.45 kunde de erbjuda och så fick det bli.

De kunde inte säga så mycket utan skickade mig till akutmottagningen i halmstad för att ta lite prover. Så här ligger jag nu i en egen svit med tjocktv och allt. Jag har dock stängt alla dörrar och fönster och avskärmat mig från ljud och ljus. Allt för lugnet.

Proverna får jag svar på imorgon.

Nu ska jag vila lite för värktabletterna börjar avta.

// W.