5 augusti 2014

Dunoon

Winkvist v2.0

Hemma och välbehållen trots onaturlig ölkonsumtion i stekande värme under några dagar på tyska åkerfält i Wacken.
Äntligen fick jag träffa min underbara sambo igen. Jag må vara gammal nu för tiden men - handen på hjärtat hörrni - hemlängtan är något som drabbar oss alla någon gång.

Det var igår det.

Idag, måndag förmiddag, har jag tillsammans med två kamrater, Gambler o Väby, lämnat Sverige för att besöka Skottland ännu en gång. Resans första mål kommer att bli Islay - den rökiga whiskyns mecka. Detta blir andra gången vi besöker Islay. Förra gången prickade vi in Islay show day som hålls årligen och då alla destillerier samt affärer är stängda till förmån för en festival där öns boskapsdjur visas upp. Det slipper vi att genomlida den här gången.

Vi landade vid 16.30 i Edinburgh idag, hämtade upp hyrbilen och började åka västerut. Med facit i hand så är det få saker som kräver samma nivå av koncentration som att köra på fel sida av vägen under rusningstrafik i en huvudstad (med black metal på hög volym)...
Efter två timmars körning hamnade vi i Dunoon där vi hittade ett B&B för kvällen längs med en havspromenad. Helmysigt.Utslagna som vi är har vi under kvällen bara hunnit med att äta på en lokal restaurang specialiserad på grill och italienskt. Shit vilka hamburgare! Det var det godaste på länge.
Som ett inlägg i min anti-instagram-kampanj så väljer jag att lägga upp en bild på den uppätna hamburgaren här.Klipp o klistrande på mobilen har gjort att uttrycket "idag måndag" inte längre gäller då klockan har passerat midnatt. Jag ska ta o vila lite inför en hygglig frukost imorgon så jag får återkomma lite senare.Ta hand om er.

// W.