13 augusti 2014

Spelemannen

Winkvist v2.0

Jag har blivit lite sugen på att spela musik igen. Elgitarr.

Hade planerat att köpa en ny gitarr inför sommaren men ett bakslag i form av en räkning från trafikförsäkringsföreningen satte tvärstopp för de planerna.

Tydligen kostar det 100 kr per dag att inte ha försäkring på bilen. Jag vill hävda att det är Länsförsäkringars fel att det vi avtalade inte blev verkställt men de hävdar så klart annorlunda. Sen att jag missade första räkningen så att det totalt blev 2 månader innan räkningen var betald är förstås mitt eget fel.

Men det är en annan historia.

Jag är som sagt lite sugen på att damma av elgitarren. Kanske spela in lite gammalt Dynamic-material som aldrig blev inspelat på skiva. Hörde för ett tag sedan av mig till mina gamla bandkamrater som även de var sugna på att spela in vad som kanske är de bästa låtarna vi har skrivit. Nästa år blir det i så fall.

Kanske är det läge redan ikväll att plugga in mitt externa ljudkort och fläska på med fejk-dist. Min förstärkare sålde jag ju under studietiden.

Attans!
// W.