19 januari 2017

Kattfnatt

Winkvist v2.0

Kolla här vilka söta små troll som flyttade in häromdagen.Ett syskonpar som är födda 28:e oktober, kommer från Kungsbacka och är en cool blandning mellan Sphynx och Bengal/Ragdoll. Jag hade aldrig hört om en sådan mix tidigare men gillar egenskaperna hos de tre kattraserna och fastnade väldigt snabbt för just de här två. Den högra i bilden är ganska lik Boris som han såg ut som liten.

Jag har döpt dem till Signe (vänster) och Matti (höger). "Matti" efter dödsmetallegenden Matti Kärki, så man vet att grabben kommer växa till att bli en stenhård kille. Inspiration till "Signe" fick jag genom en annan annons på blocket. Det klingar dessutom ganska bra ihop de två namnen.De är lekfulla, så klart, och bär runt leksaker i munnen fram och tillbaka i hallen. Samtidigt så är de rätt lugna vid läggdags och hoppar gärna upp i sängen bredvid en och myser. Hur gosiga som helst.
Boris börjar sakta men säkert vänja sig vid dem, håller ständigt ett öga på dem och säger ifrån om de kommer för nära. Trots det så lyser hans kattungeögon upp när han hör ljudet av leksaker ute i hallen.Jag upptäckte innan att sänglampan hade fallit till golvet så jag följde spåren med blicken mot sängen där det låg två oskyldiga små kattungar och tittade med stora ögon. Måste ha varit Boris då, eller hur...

// W.