12 februari 2017

Nu är den här

Uppdateringar

Det hela började som ett projekt på högskolan där vi byggde ett community som ett projektarbete i en webbutvecklingskurs. Samma grund som byggdes till det projektet återanvände jag för min personliga webbsida som fick namnet "Winkvist.com v2.0". 

Det var ett arbete som innebar många sena nätter som student under knappt en månads tid och som slutligen kunde lanseras den 4:e Oktober 2007. Bloggen användes flitigt under mina år som student och ett par år in i arbetskarriären men sedan blev uppdateringar allt mer sällsynta...

För många år sedan började jag prata om att version 3.0 var på väg och det fanns lite sanning i det. Sedan dess har jag nämligen gjort 3 st olika versioner av webbplatsen som blev 90% klara och därefter nedlagda. Tekniken rör sig så snabbt framåt idag att när jag återtog arbetet efter några månader så var det något nytt och fräckt som hade kommit ut och jag började helt enkelt om på nytt gång efter gång.

Men nu är den äntligen här: v3.0! Omskriven från grunden, nu i ASP.NET Core istället för PHP, och nedskalad jämfört med den förra versionen. Naturligtvis med allt innehåll från förra bloggen!

Välkomna!