11 juni 2017

Kollagesöndag

Allmänt

Det är den stora städdagen idag (yay!). Efter några timmars städande och kaffedrickande så tänkte jag att det var dags för en paus för ett blogginlägg.

Min mobil gav upp igår och har fastnat i en oändlig boot loop så tills jag har hunnit skaffa en ny så kan det vara svårt att nå mig en tid framöver. Som tur är så tog jag en backup av allt för bara en vecka sedan så bilderna har jag lyckats rädda.

Passade på att komponera ihop ett par fotokollage för helgerna som varit.

Stavanger / Preikestolen 
För andra året i rad så blev det en resa till Stavanger, denna gången i sällskap av min gode vän Jerry.
Jerrys bror Tommy och hans vän Sonny bor där så resans primära mål var att hälsa på dem och samtidigt insupa lite Norsk natur. Kollaget föreställer dels delar av Stavangers hamnområde samt Preikestolen.

Jag har redan spanat in mitt nästa resmål i Norge som jag hoppas kan bli av nästa år, nämligen Lofoten. En bildsökning på Google och du kommer tappa hakan.

Grabbhelgen i Sannäs
Några gånger om året brukar vi vara ett grabbgäng som åker upp till sommarstugan och gör det grabbar gör bäst tillsammans: spela Nintendo 8-bitars och dricka pilsner. Förra helgen så var vi 4 st som åkte upp, det var Sebbe, Gambler, Jens och jag själv denna gång.

Nästa gång blir förmodligen i Augusti eller September när det är dags att äta kräftor som en gud.

Ha en bra arbetsvecka hörrni, det ska jag ha.