24 juli 2017

Lochgair

Resor

Nu är vi framme i Lochgair här i Skottland som är slutdestinationen för idag. Det verkar inte vara mycket mer än en genomfartsort men de har i alla fall ett hotell och enligt välkomstbladet så har de dessutom 110 sorters malt i baren så det låter helt ok!

Vi lyckades få tag på en smartcar när vi plockade upp hyrbilen, skönheten den utstrålar återspeglas i Gamblers dansbandsleende :)

Jag tog första körningen och Gambler shotgun. Det är alltid lika spännande att prova sin lycka på de skotska vägarna. För lycka är något man behöver för att klara höglandet på vänster körbana utan försäkring hos uthyrningsfirman.

När man kör hit bort så finns det egentligen bara en väg utmed Loch Lomond och man känner igen många ställen man har passerat under tidigare resor. Ett av de första man sällan kör förbi utan att stanna är det här.

Vi passade på att byta förare här med ca 30 min till Lochgair.

Själva hotellet ser ni nedan.

Vi tog en tur ned till vattnet men det var mest tång i sikte och inte så många ställen att besöka.

Så det var ett litet kort inlägg för idag. Nu ska vi ned och prova restaurangen och imorgon tar vi färjan över till Islay!

Sláinte!