11 april 2018

En dag i badet

Allmänt

God kväll!

Jonna har nu lämnat huset för några dagars konferens i Gränna så nu blir det krögarpytt i 2 dagar om jag har räknat rätt! Lämnad kvar i vardagen utan polkagris är jag som just nu rapporterar från ett rykande bad.

Det är lite pirrigt att balansera laptopen på det lätt skrynkliga kartongklädda hyllplan av märket Billy som aldrig fann något verkligt syfte efter den där köpglada dagen på IKEA för en massa år sedan. I brist på annat togs den i bruk som bräda att ha över badkarskanten. Nu står den mest där i hörnet i hyllplanens motsvarighet till death row.

Det är sannerligen hög tid att renovera detta rum nu. Hela badrummet håller på att ge upp rent estetiskt, nödlösningarna tenderar till att bli fler till antalet för varje vecka som går och bidén var säkert bländande vacker när den installerades 1982. När jag var igång för ett par år sedan så renoverade jag bara tillräckligt för att få ett oavbrutet flöde av musik när man vandrar in i badrummet från hallen! Nu senast så lagade jag det inre läckaget i toaletten med en figursågad förpackning av märket SIA pecannötkola i väntan på att installera den nya stolen som står i garaget. Kreativitet bortom alla gränser, minst sagt.

Det kanske låter som att jag är slarvig men det är precis tvärtom, det tar lång tid när jag ska göra någonting.

På senaste tiden är jag ändå lite stolt över min insats. Arbetet med hallen/tvättstugan (samt The Walking Dead) är det som håller mig vaken om nätterna just nu och jag börjar se slutet på det långa projektet. Jag har för avsikt att lägga ut lite bilder inom kort så fort golvet och skåpen är på plats. Näst efter det så står köket och badrummet på tur men det ger jag mig inte på själv, inte en chans, jag har ju 3 säsonger kvar av Walking Dead att bränna av. 

Trevlig kväll!