28 november 2019

Året som flög förbi

Familj

Hej världen, det var ett tag sedan sist!
Långt över ett år har passerat sedan senaste raderna författades ifrån badkaret. Det är lång tid!

Lustigt sammanträffande är att Jonna precis som i förra inlägget är iväg på jobbkonferens, vilket då återigen lämnar kvar en gammal man med sina reflektioner och sin djupfrysta krögarpytt. Men... denna gången är jag inte ensam! Det har minsann hänt en hel del under året som varit. Jag har bland annat blivit far till en underbar dotter som heter Luna och som i skrivande stund är strax över 13 månader gammal, så ja, man kan snabbt konstatera att bloggen lämnar en del luckor i min biografi.

Luna kommer att få ett dedikerat inlägg en vacker dag när jag har lite mer tid att skriva men nu vet ni i alla fall, Internet.

Jag sitter parallellt med att gå och lägga mig med att titta på dealsen som börjar poppa upp i samband med Black Friday. Inte för att jag behöver något. Inte för att jag har tänkt köpa något heller för den delen, men lite spännande är det att följa... Nej, mitt nästa sparmål är ingen elektronisk pryl utan en akustisk gitarr där jag har siktat in mig på en Taylor. Vi får se vad 2020 har att bjuda på helt enkelt.

Må väl!