BLOGG



Skål för helg, pengar och min första öl på veckor. Längesedan man drack Falcon nu men den är fortfarande förbannat god.

1 kommentar

Då var man hel igen efter att ha sett Saw IV på bio ikväll. Det var jag, Roggan och Jonna härifrån och Alex och Linda från Karlskrona som vågade oss på denna film. Biobesöket var värt vartenda öre och ett stort plus var att vi fick nästan hela biosalongen för oss själva. Saw-serien fortsätter i samma råa anda och lyckas ännu en gång positivt överraska mig. Detta var klart den brutalaste och slafsigaste filmen av de 4 hittils utkomna, jag är mycket belåten. Till min stora förtjusning kommer det en 5:a vid samma tid nästa år och förhoppningsvis en 6:a året därpå, jag läste någonstans att de åtminstone kommer en 5:a och en 6:a så vi får väl se när den tiden kommer. Se till att kolla in 4an så länge ni kommer inte bli besvikna.


Knivig situation. En av de fällor jag inte skulle vilja prova på. Till saken hör att jag är livrädd för knivar. Hellre ett skott i pallet än en kniv i ryggen! Ryser...





Vad väntar härnäst? Kanske den nya Halloween-filmen som Rob Zombie tagit sig an? Bara knivmördare i omlopp just nu, sparka igång Fredagen den 13:e igen för tusan! Vi vill ha Jason.

Jag bör gå och lägga mig nu, mitt uppdrag för kvällen är över. Jag hade en inlämningsuppgift imorgon kl 09 så jag passade på att lämna in den i god tid. Nu kan jag sova gott :).

// Wiener

1 kommentar

Idag introducerar jag någonting som jag kallar Trofasthet här på Winkvist.com. Man kan nu som besökare bli trofast genom att gå till förstasidan och ansöka om trofasthet i högermenyn. Så vad innebär det då att vara trofast?

Jo. Att vara trofast på denna webbplats innebär vissa förmåner för besökarna. För det första så slipper trofasta besökare all framtida verifiering på sidan, t.ex. när man skiver kommentarer och gästboksinlägg. Utöver det så har varje trofast besökare en egen kontrollpanel (Ej färdig i skrivande stund) där de själva kan ändra diverse inställningar t.ex. om de vill att namnet i kommentarfälten redan ska vara ifyllda, man kan även säga upp sin trofasthet i denna kontrollpanel.

När du blir trofast så binds ditt namn till din IP-adress och så fort du fått din ansökan beviljad så registrerar webbplatsen dig som trofast. I framtiden behöver du inte längre verifiera på denna sidan såvida du inte byter dator / IP-adress.

Och just de. Alla som är trofasta markeras med en guldstjärna på varje kommentar.

0 kommentarer

Nu har Winkvist.com v2.0 funnits ute ett tag och jag antar att i alla fall några personer besökt den mer än en gång. Jag är lite nyfiken på vad ni tycker om sidan, fördelar respektive nackdelar gällande de olika sektionerna o.s.v. Vad saknar ni på denna webbplats och vad skulle jag kunna förbättra? Det kan vara en helt ny sektion eller kanske det rör sig om några av sidans funktioner.

Skriv några rader och hjälp till att förbättra Winkvist.com!
Ni kan använda kontaktformuläret om ni går via "Kontakt" i menyn och sedan klickar på "Formulär". Eller, för all del, klicka här.

0 kommentarer
2 november 2007

Begåvad

Winkvist v2.0



Visst är jag begåvad som kan köra bil, blogga och lyssna på musik samtidigt! Nu är jag, Jonna o katterna på väg till Falkenberg. Ikväll blir det maskeradfest. Jäh!

3 kommentarer