BLOGG

Så var dagen kommen, alla helgons blodiga natt..

Jag har letat som en galning efter en pumpa men det finns inga kvar så det blir inget pumpakarvande för vår del. Jag brukar vara ganska noga med att skaffa pumpa inför denna helgen. Inte för att jag tycker det är något särskilt roligt tidsfördriv att gräva ur innehållet med en alldeles för klen sked i över en timmas tid, nej utan det är själva grejen och hela konceptet med Halloween som tilltalar mig och får mig att vilja använda min kreativa sida för att göra pumpan så arg som möjligt. En pumpa måste se arg ut! Glada pumpor gör ingen levande glad.

Och för er som följt min blogg under sensommaren kan jag berätta att jag vann striden mot Alfa-kassan! Efter överklagande är jag berättigad ersättning under den tid jag var arbetslös, ett litet brev kan vara värt ganska mycket pengar... Skam den som ger sig!

Vi avslutar med en av mina favoritpumpor of all time:


// W.

1 kommentar

Oj oj oj, det kommer att bli en spännande vinter. Inte nog med att gudfadern-filmerna har skeppats med GT varje fredag, nu ska de ge ut en maffiafilm varje fredag i 21 veckor, de kostar ju extra förstås. Det är inte helt omöjligt att jag kommer vara GT trogen i några veckor till, för det hade ju inte varit allt för tråkigt att äga den ultimata maffia-boxen... Bra glad är jag att det inte är aftonbladet det handlar om, köpte ett ex av den för några veckor sedan och jag har sällan slagit upp en tidning och bläddrat rakt igenom utan att fastna för någonting alls, sicken skittidning! Vem fan bryr sig om Hollywoodfruarna eller Idol...

Hmm, hade kunnat tänka mig att se en film idag. Blir troligtvis "Upp" som jag har hört så mycket gott om, en annan kandidat är "Trick 'r Treat" som jag har väntat på ett bra tag.  Någonting blir det väl åtminstone.

// W.

1 kommentar

Jäklar vad tiden går, och inte fan får man tummen ur och skriva något på sitt alldeles egna klotterplank.

På tal om plank så fick jag häromdagen reda på varför danskarna tycker det är roligt att vi har bollplank på skolgårdar och liknande, låt oss inte tala högt om det. Man lär sig något nytt varje dag...

Vi har varit på en lägenhetsvisning i dagarna, Jonna och jag. En av de billigare lägenheterna vi hittade som faktiskt såg okej ut på bilderna och som låg nära centrum (i Halmstad då..), en tvåa var det. När vi kom dit så såg det inte riktigt ut som på bilderna men fortfarande acceptabelt för en händig man som har tittat på mycket "Äntligen hemma" i sina dar, klart man inte kunde undvika att se potentialen. Det var en del skönhetsmissar som lätt kunde lösas med lite tid, vilja och våld men vi har ändå bestämt oss för att inte bjuda på lägenheten.

Jag vet inte exakt varför, men, en kombination av zombie-pensionärer till grannar, kommande renoveringskostnader och det faktum att budet just nu ligger närmare 700.000 kr. SJUKA SJUKA PRISER! Varför i helvete skulle någon vilja lägga 700 tkr för en sådan lägenhet? Jag kan inte förstå varför alla lägenheter ska behöva va så förbannat dyra i Halmstad, här hemma hade man fått en jättefin trea för samma peng. Antingen är jag sjuk i huvudet eller så tillhör det de normala att börja tveka på ett lägenhetsköp så fort man kommer in i hallen och ser att det står en rullator i gången. Jag kan inte låta bli att tänka "Åh nej nu kommer vi bo jämte några gnälliga smittbärare till pensionärer". Jag är ledsen att säga det men så fungerar min hjärna.

Dagens goda gärning gjorde att jag nu äger en rosa-bandet-brosch, ni lär aldrig se den på mig men jag har en i alla fall och jävlar vad stolt jag är :)

// W.

3 kommentarer