BLOGG

Ikväll bär det av till Wacken Open Air. Nu är det fest som gäller fram tills söndag morgon!

Spana in årets outfit. Lite dåligt med planering medförde att de damp ner i lådan idag, riktig jävla tur!Som Sebbe sa. Kanske inget man har på Harrys...

// W.

4 kommentarer

Nu jävlar går hjärnan varm som aldrig förr...

Vad ska jag packa? Vad behöver jag ha med mig? Vad behöver jag INTE ha med mig, som jag ska ta med ändå? Mina damer och herrar. Det är dags för vårt 8:e år i rad på Europas största metalfestival - Wacken Open Air! Detta året är vi bara 6 st drägg som lämnar vårt kära land någon gång under tisdag natt/onsdag morgon för att regera i, det kanske lite mindre smickrande, Tyskland. En välförtjänt semester och en upplevelse med glädjegaranti, som säkerligen är lika dyr som en resa till Grekland... Grekland i all ära men metal, bärs och gott sällskap borde inte gå att köpa för pengar, det är helt ovärderligt.

Heavy metal jävlar!

// W.

0 kommentarer

Vilken dag igår...

Det började segt med någon olycka på motorvägen som stoppade trafikflödet helt och hållet när jag skulle hem från jobbet. Efter en 25 minuter i stekande hetta började det rulla, jag körde i ettans växel i ytterligare 15 minuter innan det släppte helt. När jag kommer fram till olycksplatsen ser jag att det enda som blockerar vägen är ett gäng poliser som antagligen tyckte att motorvägen var en utomordentlig plats för en eftermiddagsfika denna dag.

Därefter ringer det ett gäng människor. Jag försöker hålla samtalen korta eftersom det var vingligt och svårt att hålla bilen i rätt kurs med en hand. Även med två händer var det krångligt, kanske blåser det extra mycket? När jag kom fram till stan (och cruisat runt centrum i 10 min) och parkerar bilen så skådar mitt öga det jag minst kunde ana - Totalpunka på höger bakdäck. Fan, inte konstigt att den var svårstyrd! Händig som jag kunde varit i ett annat liv tar jag tag i redskapen för att lossa hjulet och börjar långsamt hissa upp bilen med domkraften.

När jag nästan har hissat upp den tillräckligt så börjar den plötsligt röra på sig och det stod nu klart att jag hade parkerat med några graders lut, bilfan rullade framåt och tillintetgjorde min domkraft varefter jag fick ringa far efter hjälp och teknisk rådgivning. Nu rullar den igen som tur är. Bilar är inte min grej alltså...

// W.

6 kommentarer

Dagens bad beat... Hur är det möjligt? (Jag till höger)


// W.

2 kommentarer// W.

2 kommentarer