BLOGG

Ikväll tänkte jag gå i Jerrys fotspår för drygt 1½ timma.
(Läs hans inlägg på http://lil-jerry.blogspot.com/2009/08/klassikernas-klassiker.html).

Det är nämligen Braindead som visas på vita duken ikväll, en vit duk som med all säkerhet kommer skifta färg mot slutet av filmen där det sägs ha gått åt drygt 19 liter blod per sekund. Jag kan inte annat än hålla med vår grävlingsälskande vän Jerry - Braindead är ett mästerverk, tveklöst. Ett konstverk som bör finnas tillgänglig i var mans hem. En kul detalj bara, om man ska lita på IMDb så skrivs det att hyrfilmen kom utrustad med spypåsar när den först kom till Sverige. Skruvat förstås, och sannerligen överflödigt. Kanske borde man tänkt på det inför releasen av Brokeback Mountain istället...

Det är många år sedan jag såg den sist men ikväll är det dags! Dags att avnjuta en av tidernas bästa splatter-komedi.

// W.

10 kommentarer

Tur man inte var så snabb med att betala räkningarna denna månaden, jag fick nämligen en till på vägen hem från jobbet. "Föreläggande av ordningsbot". Inte boten Anna som man skulle kunna hoppas.. Tänk om man vid varje sånt här tillfälle skulle få välja vad pengarna skulle gå till. Något specifikt som man själv ville att polisen skulle lägga lite mera krut på. Då faller min röst lätt på brottsbekämpningen vid Falkagård. Eller varför inte skänka lite pengar till kommittén för avveckling av 30km/h-sträckor?Min första fortkörningsböter, ett minne för livet! Dagens höjdare.

// W.

5 kommentarer
16 september 2009

Komedi

Winkvist v2.0

Ännu en storslagen show väntar, Pablo Francisco, Halmstad teater ikväll! Det ser vi fram emot!// W.

0 kommentarer

Hej hörrni,

Slog ihjäl några timmar på Gekås idag och det var som vanligt inte särskilt svårt, lika lätt var det att överskrida den budget man hade räknat med innan man åkte dit. Ibland är Gekås ganska bra kan jag tycka, inte minst för att de är arbetsgivare till hälften av människorna man känner, de har allt, och till skillnad från Fynda så är allt som de har inte bara totalt värdelöst skräp. Under den förhållandevis korta visiten vi gjorde hann jag med att hitta några produkter som bör märkas med "Världsklass"-etikett.

Världsklassprodukt nr 1 - Matlådan

När vi satt o fika lade jag märke till att man på ett mycket utförligt vis instruerar människor om hur man kan använda en matlåda. Ni som trodde att man bara kunde använda den på ett sätt bör verkligen gå igenom denna utbildningsvideo där de visar att man kan ta av locket på den, man kan ha den på köksbordet, man kan äta från den, micra den och till och med ha den i båten! Allt det där man inte redan visste. Visst blir man sugen på att köpa en matlåda när man i videon får se att man kan ha den i sin lyxbåt ute på havet!

Världsklassprodukt nr 2 - Mr. Hankey replika

Denna produkt är troligtvis tänkt till din hund men det är ingenting som hindrar dig från att köpa den till ditt barn som säkert uppskattar denna exklusiva mr hankeyreplika ännu mer! Hur roligt hade man inte haft som barn om man fick chansen att leka med denna mytomspunna julbajskorv? Jag är avundsjuk på dagens blivande ungdomar.Världsklassprodukt nr 3 - Kinalampan

Detta kan vara en av de fulaste lamporna som jag har skådat. Om någon av er läsare har en sådan här hemma så kan jag hålla med om att jag har förtjänat några knytnävslag på ömma kroppspartier... Men av praktiska skäl kan jag hålla med om att den fyller en viss funktion, jag menar, vem hade tidigare känt behovet av att äga en lampa med tillhörande flugfångartejp samt två trådar som vid kontakt ger ifrån sig elstötar? Nu är jag säker på att behovet är desto större.

// W.

3 kommentarer

Ja jävlar, hade nästan glömt av hur långt håret var innan. Måste ha varit rekord, ett år sedan nu. Tiden går...// W.

3 kommentarer