BLOGG

Igår fick jag beställt nät via Telia Fiberlan som de nyligen har lagt in här i huset. Ett par timmar senare fungerade det och då hade jag redan varit framme, med lite hjälp från far min, och borrat hål i väggen för att dra kabel genom. Jag är rätt fascinerad över att man dubblar hastigheten 5-6 gånger, avbryter sitt nuvarande avtal samt får en mer driftsäker nätkoppling för 200 kr mindre i månaden. Ack så nöjd jag är!

Och jäklar va fort det ska gå att ehm, chatta, nu!

// W.

3 kommentarer
13 november 2010

Bra skit

Winkvist v2.0

God middag gott folk.

Det var så länge sedan nu så jag har nästan glömt hur tokroligt det är med PC-spel!! Eftersom min dator alltid har legat snäppet efter i utvecklingen så kan jag heller inte lira alla nya coola spel som kommer ut. Det har jag lärt mig leva med och känner inte att jag behöver köpa ett nytt grafikkort brandat till varje spel som kommer ut. Tacka vetja Quake 3, Diablo 2, Codename Eagle m.fl. som är rätt förlåtande vad det gäller systemkrav. Även om CE inte är någonting man spelar till vardags.

Igår skapade jag ett konto på Quake Live och sen var jag helt fast. Trots att man är lite rostig så sitter det någonstans där inne. Har bara spelat några rundor än så länge men top 3 är en vanligt förekommande placering, men sen spelar jag antagligen med rookies så innan mitt ego sväller till något ohanterbart så får man ändå ta min prestation med en nypa salt, och det är jag medveten om ;).

Nu väntar jag bara på att de andra Quake 3 entusiasterna ska upptäcka tjusningen med Quake Live.

thrashzor @ Quake Live. Lägg till!

// W.

0 kommentarer

Mina två matlådor skulle få vänta en dag till eftersom att SYSteam bjöd på lunch idag. Gratis mat är alltid gott. Trodde jag då.

När vi hade satt oss i Marknads konferenssal för att ha ett möte med strategi i fokus så kom Peter in med två kassar mat. Jag skojar inte när jag säger att jag fick gnugga ögonen, jag trodde inte det var sant... SUSHI! Jag slöt ögonen och fattade ett krampaktigt tag om kinapinnarna, det var kul så länge det varade men nu är det kört, tänkte jag. Insåg ganska snabbt att det inte var någonting för mig. Oavsett hur mycket "grottmänniska" det än må vara i min hårväxt och kroppshållning så kan jag inte förmå mig själv att äta rå fisk. Det går bara inte.

Jag åt några bitar och försökte så gott jag kunde men inte höll jag minen inte. Den läraren som i skolan lärde en att äta upp vad man tagit till sig kan ta och fundera på något bättre, välfärd och livsglädje t.ex.

SYSteam made me do it.

// W.

3 kommentarer

Tro det eller ej men jag har faktiskt tagit mig i kragen och rättat till en liten miss som har stört mig ganska länge nu. När någon har postat länkar i gästbok, blogg eller bildgalleri så har länken skrivits ut i vanlig text utan länkning, dessutom har det inte sett klokt ut när någon har postat en längre länk eftersom att den har brutit hela sidlayouten.

No more.

Har nu lagt in en liten kodsnutt för att korta ner långa länkar till max 50 tecken, sedan så läggs det en hyperlänk där någon har skrivit en text som kan identifieras som en länk.

// W.

0 kommentarer

Jag trodde det var ute med mig när jag i morse sträckte mig efter det alldeles sista sock-paret i byrålådan, men till min stora glädje hittade jag nu i kväll en skatt som varit begraven allt för länge - en hel kasse med sockar! Nästa tvättid fick jag inte förrän nu på fredag kväll så redan nu vet jag att helgen inte direkt kommer att få en rivstart. Men det kan vara gott det också. 

Tack till alla som dök upp i lördags för att fira Jens hemkomst och födelsedag. Jag är säker på att hans för tidiga tupplur bara var ett tecken på visad tacksamhet till vår utsökta hembrygd.Sitter just nu i en blommig pyjamas (totalt manlig för övrigt) och lyssnar på Old Lost John i väntan på att lasagnen i ugnen ska bli klar.

// W.

2 kommentarer