BLOGG

Jag tror jag precis hörde den sämsta covern av Purple Rain jag någonsin hört. 

Jag trodde jag gjorde ett smart drag genom att hänga med på spritresa till Tyskland denna morgon. Jag är inte lika övertygad längre. 30 minuter tog det innan de öste på sina dansbandsfavoriter i högtalarna. Känns som jag är på väg till en tysk gayfestival, den tanken är oroväckande. Usch... Ja det är väl bara att hålla minen.

Dra på trissor, de måste gräva riktigt djupt i sitt undergroundarkiv med dansbandsmusik för nu spelar de tamejfan Sweet Child O\\\' Mine. Sick!

Ju mer man tänker på det desto mer meningslöst verkar det - åka i en massa timmar, lasta in en sjuinihelvetes massa bärs och sen åka hem igen. Jag kan föreställa mig hänsynslösa kunder med tillfällig brist på socialt bemötande som prioriterar sin egen last över allt annat, nästan gekås-scenariot.

Nae dags att spana på how i met your mother.

Vem e med o dricker bärs ikväll? :)

// W.

1 kommentar

Nu är jag bra trött på att aldrig hitta det jag behöver här hemma.

Alltid är det någonting som fattas, något som man visste man hade, men inte visste var. Exempelvis när jag för någon vecka sedan skaffade hyllor till garderoben och kom hem för att sätta upp dem, jaha då fanns där ingen skena för att hålla upp hyllorna. Något som gjorde att jag blev bitter och lämnade tillbaka hyllorna för att tillverka egna.

Igår åkte vi till coop forum för att skaffa en glödlampa till till taklampan i hallen, när vi kom hem och jag ser plafonden ligga nedmonterad i hallen så kommer jag på "Visst fan! Glödlampan!!".

Idag råkade jag ut för ännu ett scenario när vi köpte gardinstänger för att hänga upp. Jag visste att vi inte hade några fästen så jag passade på att köpa det, smart trodde jag. Väl hemma, med slagborren i högsta hugg så hittar jag inte borr-fan, jag vet att jag har haft betongborr men nu är de helt borta! Nu går ännu en dag för en simpel grej som att sätta en skruv i väggen. Jag pallar inte med att åka o handla igen, inte när man varje dag glider förbi varuhusen på vägen hem från jobbet...

// W.

5 kommentarer


Jag har visst fått mig ett gäng ovänner idag. Inte nog att de väcker en på morgonen med deras fula tjut. Nu har de gått för långt... Nu är det krig!


// W.

6 kommentarer

Ingenting går upp emot att teckna bredbandsavtal i morgonrock med en kall pilsner nära till hands... Ända sedan jag lade beställningen på telefonabonnemanget så har jag lyft luren varje dag för att se om den någonsin tar ton så att säga. Än så länge hörs ingen ton och det har gått en vecka nu. Ingen telefon = Inget bredband. Tyvärr! ADSL är jag inte speciellt förtjust i om jag ska vara ärlig.

I grannhuset har de minsann installerat riktigt bredband. Nyfiken som jag är ringde jag upp vår bostadsvärd för att höra om de ljusa framtidsplanerna. Damen: "Grannhuset, det är bostadsrätter va?", Jag: "Ja...?", Damen - "Hmm, då är jag ledsen, vi har inga planer på att installera bredband där ni bor". För en stund kändes det som att vi bodde i skuggan av "gräddhyllan", kanske är det så. Och nu när jag tänker på det så har de tamejfan havsutsikt. De svinen...

// W.

0 kommentarer

En form potatisgratäng och 1,6 kg pepparbiff senare... Mätt...

// W.

0 kommentarer