BLOGG

26 september 2011

Cameo

Winkvist v2.0

Mina sinnen är verkligen på topp idag. I alla fall tillräckligt bra för att lägga märke till att Steve "Lips" Kudlow (Anvil) gör en cameo i Sons of Anarchy säsong 2.Coolt!

// W.

0 kommentarer

Idag åkte jag för första gången med allmänna transportmedel till jobbet. Det var en intressant upplevelse vill jag lova. Tanken är väl att jag ska fortsätta med detta tills vidare.

Det har varit en lång strid mellan mitt bekväma jag, de dyra bensinkostnaderna och allas favorit, Skatteverket. Det började efter årsskiftet 2010 då jag inte blev beviljad ersättning för mina bilresor, tillslut gav jag upp min kamp och betalade motvilligt en tilläggsskatt (straffavgift) på 2000 kr som var allt annat än befogad. Efter årsskiftet 2011 begärde jag ersättning för buss/tåg trots att jag körde bil hela året. Nu i slutet av året har jag kommit underfund med att buss/tåg är det billigaste alternativet jag kan välja bland däremot så ser jag inte detta som en förlust mot Skatteverket utan snarare ett utvärdering som senare kommer ligga som grund till min kommande överklagan.

Det som fick glaset att rinna över var troligtvis trafikomläggningen i Kvibille. Rulla fram i 7 km/h på en väg avsedd för 120 km/h, samtidigt som där glider förbi bilar i omkörningsfältet som blåser förbi hela bilkön och lägger sig längst fram... Ja ni förstår att man gärna kastar knivar om sig.

Från och med idag är jag en ny man. Till det bättre eller sämre, för tidigt för att säga det än men jag jobbar på att vidga mina vyer och skapa en trevligare upplevelse för er läsare, om ni mot förmodan skulle vara fler än en till antalet.

// W.

1 kommentarBara sortimentet som saknas.

3 kommentarer

Kvibille, sicken håla...

0 kommentarer

När jag var 18 år så sa min tandläkare till mig - "om några år så kommer du behöva dra ut alla de där", och syftade då på mina visdomständer. Pfft, vad vet du om det, tänkte jag och log för mig själv. Idag, några år efter detta tillfälle, är man inte lika kaxig längre. När tandköttet pulserar och håller en vaken om natten och Ipren-mannen dansar av lycka, då är det svårt att hålla minen.

Jag fick en liknande attack för någon månad sedan, men det gick över efter 3 dygn. Nu är jag på dag 1 och helgen har redan anlänt. Måtte det bli en kort helg!!

// F.

0 kommentarer