BLOGG

Under dagen har jag och Malm ägnat oss åt buteljering av vår hembrygd. Det är vår 7,6% IPA som härefter lever sitt liv i flaska, så till nästa helg är det läge att ha bjudning men jag tjuvsmakar nog en redan ikväll.

Nu sitter jag och Jonna på stationen och väntar på tåget som ska ta oss till Göteborg där vi ska se Magnus Betnér ikväll. Kul!

// W.

2 kommentarer

Helgen räddad!// W.

1 kommentar

Solen skiner, fåglarna kvittrar, vännerna har enligt ryktet släpat sig ned till Ätran för att inta en första vårpilsner, en årlig tradition som infaller ovanligt tidigt i år. Jag själv sitter i halmstad och väntar på tåget som ska ta mig till samma destination om nu inte mörkret hinner före. Det är bara en tidsfråga innan vi tar fram grillen. Nu är det vår!

// W.

0 kommentarer

Som rubriken antyder så har jag nu dragit ut 3 av 4 visdomständer.

I torsdags var jag inne på länssjukhuset och opererade bort den tredje i ordningen, även denna gång i underkäken. Jag var faktiskt mer uppskrämd denna gång. Man skulle kunna jämföra med att åka AtmosFear på Liseberg - första gången är man livrädd på vägen ner men andra gången man åker så är man livrädd hela vägen upp och hela vägen ner, double trouble...

När jag kom in till tandläkaren frågade en av hans undersköterskor mig om jag hade fått reda på att de skulle ha besök denna dag... Det var ett helt gäng praktikanter som skulle vara med och bevittna detta drama. Så sammanlagt var det jag, tandläkaren, undersköterskan och ca 6 st praktikanter som var med. I vanlig ordning fick jag ett grönt skynke över huvudet, och tur var väl det för jag vet inte om jag hade stått ut med att se 6 st praktikanter stå och glo... Jag kunde höra att en utav praktikanterna var den som fick hålla sugslangen, sedan kunde jag även höra tandläkaren beskriva vart, och hur, man skulle lägga snittet, rogivande? Knappast...

Vid ett tillfälle kunde jag höra praktikanten med sugslangen säga till tandläkaren - "Man blir väldigt sugen på att avlägsna X också!" (X = avancerad tandläkarterminologi). Sugen? SUGEN?? Sjuka människa! Tandläkaren svarar kort därefter - "Jag förstår att du blir sugen på det, men det är precis vad du INTE ska göra". Jag är evigt tacksam att det inte var hon som skötte operationen...

Själva tandutdragningen var inga konstigheter, det gick mycket smidigare denna gång än förra. Svullnaden har gått ner nu så jag ser inte längre ut som Brad Pitt.

Nu: War Horse. Jaja, skratta ni...

// W.

1 kommentar

Under de senaste dagarna har min sida haft besök av några vidriga spamrobotar som har tagit sig förbi både min captcha validering och spam-filter. Jag hoppas dessa är på tillfälligt besök och snart ger sig iväg annars finns en risk för att jag blir riktigt irriterad.

Har uppdaterat spam-filtret med ett 20-tal blockeringar idag. Måtte den jäveln försvinna nu annars tar jag till hårdhandskarna!

// W.

0 kommentarer