BLOGG

... så kan man alltid kolla på en 7 timmar lång dokumentär!

Fick hem den i fredags. Lite besviken med tanke på att jag förhandsbokade den och att den skulle släppas fredagen den 13:e. Men men. Nu är den här.

Tillåt mig att presentera - Crystal Lake Memories.


Blir inget tittande idag för jag ska hjälpa en gammal kamrat att komma igång med sin ölbryggning.

// W.

0 kommentarer

Filmen igår, The Conjuring, var riktigt bra.

Kul grej. Det är första gången som jag har sett raden längst bak fullsatt när det fortfarande var gott om plats i salongen.

Där var många "jump scares", där var många klyschor, men filmen hade ändå något extra som tilltalade mig. Dessutom, vid ett par tillfällen, gav den mig rysningar... Som sagt, jag ska nog inte kolla på skräck längre.

Vad som jag tycker var extra intressant med filmen var att de har lyckats göra en exorcist-scen (säger man ens så?) intressant för en gångs skull. Jag vet inte hur många filmer jag har sett där de scenerna bara är tråkiga. Med "tråkiga" så menar jag att som oftast har alla hemligheter avslöjats, musiken blir konstant hög, svordomar utdelas, saker flyger. Det blir för mycket på en gång som gör att det inte blir obehagligt längre (undantag Exorcisten). Riktigt så var det inte i denna filmen, utan det var snarare intressant igenom den scenen också. Bra balans helt enkelt.

Jag ska inte spoila mer nu. Jag ska fixa IOS 7 till min telefon.

Trevlig kväll.

// W.
 

2 kommentarer

Det finns en film som jag har väntat mer på än vad jag gjorde på "Mama"...

Jo nämligen The Conjuring.En film regisserad av James Wan som ligger bakom Saw, Death Sentence, Dead Silence, Insidious m.fl.

Ikväll har det blivit dags att se den på bio!

För att höja effekten ytterligare har jag med mig Jonna som har en tendens till att gömma sig under ens tröja när man minst anar det. Om man ser tillbaka på historiska biobesök så var just det den enda händelsen som skrämde mig när vi såg Strandvaskaren för ett gäng år sedan.

Sanningen att säga så är mina nerver inte vad de varit. Eller? Jag är lite kluven. Jag klarar mig rätt bra undan "jump-scares" som nu för tiden delas ut i samma takt som Resurs Bank delar ut sina reklamblad, men... Antingen så har skräckfilmer blivit obehagligare eller så har jag helt enkelt blivit mer soft. Eller kanske en kombination av de båda.

Låt oss se om de lyckas skrämma mig ikväll. Heja James!

// W.

0 kommentarer

En liten uppdatering om mitt kegeratorbygge.

Den är så gott som klar nu som ni ser.Monterade ihop delarna ikväll. Bara lite smådetaljer kvar.
Såsom att städa garaget.

// W.

2 kommentarer

Idag har jag börjat lackera min framtida kegerator. Svart blir den och svinblank visade det sig.

Efter första omgången ser den ut såhär:Kommer att lägga två lager lack på den men redan nu kan man spegla sig i den.Nu får den vila i ett par dagar innan jag lägger på finishen.

// W.

0 kommentarer